IŞİD, 4 yaşındaki çocucğu infazcı yaptı

İnfaz videolarına \'bir yenisini daha ekleyen\' IŞİD, ‘casusluk’la suçladığı üç kişiyi 4 yaşındaki İsa Dare’e infaz ettirdi.

11.02.2016, Per - 09:34

IŞİD, 4 yaşındaki çocucğu infazcı yaptı
Haberi Paylaş

IŞİD, casuslukla suçladığı üç kişiyi çölün ortasındaki bir otomobil içinde infaz etti. Örgütün yayınladığı infaz videosunda elleri kelepçeli üç kişinin, otomobile konan bombanın infilak ettirilerek öldürüldüğü görülüyor. Ancak bu videoyu diğerlerinden ayıran en önemli fark tetiği çeken kişinin, ilk kez geçen ay yayınlanan bir infaz videosunda görülen dört yaşındaki İsa Dare olması.

Üzerinde IŞİD bayrağı olan siyah bir saç bandı takan ve örgüt teröristleri gibi kamuflaj giyen ‘küçük cihatçı’ lakaplı İsa’nın, ilk olarak kameraya dönerek “Burada kafileri öldüreceğiz” dediği görülüyor. Elinde otomobildeki bomba düzeneğini patlatmak için bir uzak kumanda olan İsa, son olarak da arabanın kalıntılarının yanında durarak ‘tekbir’ getiriyor.

Bu İsa’nın yer aldığı bilinen ikinci IŞİD videosu. İsa ilk kez ocak ayında yayınlanan ve ‘casusluk’la suçlanan altı İngiliz’in infaz edildiği videoda görülmüştü.

Nerina Azad
Bu haber toplam: 4208 kişi tarafından görüldü.
Son Güncellenme:03:29:05
Bu gönderiye hiç yorum yapılmamış! İlk yorum yapan kişi olmak ister misin?
Nerina Azad
x