IŞİD Girê Spî yenilgisinin öfkesini vahşi bir infazla kustu

IŞİD, kafa kesme, yakma ve binalardan atma gibi insanlık dışı eylemlerinin ardından bu kez kurbanı çarmıha gerdikten sonra el ve ayaklarını keserek ölüme terk etti.

18.06.2015, Per - 08:59 [ Güncellenme: 18.06.2015, Per - 19:02 ]

IŞİD Girê Spî yenilgisinin öfkesini vahşi bir infazla kustu
Haberi PaylaÅŸ
IŞİD teröristleri çarmıha gerdikleri bir kurbanın el ve ayaklarını keserek ölüme terkettiklerini görüntüleyen bir video ile vahşette sınır tanımadıklarını dünyaya gösterdiler.

İzleyenlerin kanlarını donduracak görüntülerde, kılıç tutan IŞİD teröristinin çarmıha gerilmiş zavallı kurbanın uzuvlarını kesmeye hazırlandığı görülüyor. Terörist elindeki kılıçla önce kurbanın sol elini, sonra da sağ elini kestikten sonra, kurban kan kaybından ölmeye bırakılıyor.

Bu barbarca saldırı sonrasında videoda Guantanamo mahkumlarının giydiği ve IŞİD’in tüm infazlarında kullandığı turuncu tulumlu kurbanın, çölün ortasında cansız asılı duran cesetine zum yapılıyor.

Tüpler ürpertici dört dakikalık videoda kurbanın öldürülmeden önceki sözde ‘itiraflarına’ da yer veriliyor. IŞİD terör örgütü bu vahşice infaza gerekçe olarak Güney Kürdistanlı bir Kürt olduğu düşünülen kurbanın Kürtler ve İsrail adına casusluk faaliyetlerinde bulunduğunu iddia ediyor.

Yayınlanan videonun “Casusları Caydırmak 1 başlığından da anlaşılacağı gibi, bu infaz IŞİD tarafından önümüzdeki süreçte gerçekleştirilmesi kuvvetle ihtimal infaz serilerinin başlangıcı olacak.

Uzmanlar, videoda konuşan teröristin ’casusluk’ ile suçladığı dört farklı insanın daha bulunduğunu ve bunların teröristler tarafından infaz edilebileceklerini söylüyorlar. Videodaki terörist diğer dört kişiden birinin Peşmerge ile ilişki içerisinde bulunduğunu iddia ediyor.

Nerina Azad
Bu haber toplam: 20908 kişi tarafından görüldü.
Son Güncellenme:15:20:05
Bu gönderiye hiç yorum yapılmamış! İlk yorum yapan kişi olmak ister misin?
Nerina Azad
x