Bilal Erdoğan da babası gibi HDP'yi hedef aldı

Erdoğan, \'Morlar, yeşiller, pembeler partisi... Siz ne zaman çiçek böcek partisi oldunuz?\' diye konuştu

01.06.2015, Pts - 08:55

Bilal Erdoğan da babası gibi HDP'yi hedef aldı
Haberi Paylaş
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan\'ın oğlu Bilal Erdoğan, Gaziantep\'te AKP seçim bürosunu ziyaret etti ve HDP\'yi eleştirdi. Bilal Erdoğan Erdoğan, \"Morlar, yeşiller, pembeler partisi. İçinde her renkten insan var, müftüsü de, eşcinseli de, Ezidisi de var, tam bir karma,\" dedi. Erdoğan devamla da lütfedermişçesine, \"Böyle bir karma olması güzel, bunu ben yadırgamıyorum. Benim yadırgadığım, doğuda başka batıda başkalar.\" diye konuştu.

Erdoğan şunları söyledi:

\"Bakın sermaye sahipleri, o \'Beyaz Türk\' dediğimiz kesimler bile \'AK Parti tek başına iktidara gelsin de anayasayı değiştirebilecek kadar gelmesin\' diyorlar. \'Koalisyon olmasın ama Ak Parti de çok güçlü olmasın\' diyorlar. Bakın hedeflerine ulaşmak için bir parti çıkardılar, dağdan yönetilen bir parti, partiyi çiçek böcek partisine çevirdiler. Morlar, yeşiller, pembeler partisi. İçinde her renkten insan var, müftüsü de, eşcinseli de, Ezidisi de var, tam bir karma. Böyle bir karma olması güzel, bunu ben yadırgamıyorum. Benim yadırgadığım, doğuda başka batıda başkalar.

Bakıyorsunuz, doğudaki belediye hizmetlerine ortalık toz toprak içinde. Ne hizmet varsa merkezi hükümetin hizmeti. Hastaneler, okullar, yollar, TOKİ konutları... ve oradaki vatandaşımızı nasıl kandırıyorlar biliyor musunuz? Geçen gün Hakkari, Şırnak ve Siirt\'teydik. Vatandaşa diyorlar ki, \'burada yapılan yatırımlar AB bütçesinden yapılıyor.\' İşleri güçleri yalan zaten. Diyorlar ki, \'AB\'nin verdiği paranın da hepsini bize harcamıyorlar\' bunların hayatı sahtekarlık. 6-7 Ekim olaylarında milleti sokağa davet eden, milletin okullarını yaktıran, milletin araçlarını, duraklarını yaktıran, kamu binalarına zarar verdiren siz değil miydiniz yav. Siz ne zaman çiçek böcek partisi oldunuz. Milletimiz buna kanacak mı?\"

Nerina Azad
Bu haber toplam: 2852 kişi tarafından görüldü.
Son Güncellenme:08:40:27
Bu gönderiye hiç yorum yapılmamış! İlk yorum yapan kişi olmak ister misin?
Nerina Azad
x