Numan Kurtulmuş: HDP Barajı Geçemeyecek

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Selahattin Demirtaş\'ın tek cümlelik konuşmasını iletişim stratejisi açısından başarılı buldu. HDP\'in ise barajı geçemeyeceğini söyledi.

19.03.2015, Per - 07:02

Numan Kurtulmuş: HDP Barajı Geçemeyecek
Haberi Paylaş
CNN Türk\'te Ahmet Hakan\'ın sunduğu Tarafsız Bölge programına katılan Başbakan yardımcısı Numan Kurtulmuş, gazeteci Abdülkadir Selvi ve Hande Fırat\'ın sorularını yanıtladı HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş\'ın tek cümlelik grup toplantısında sarfettiği \"HDP\'liler bu topraklarda olduğu sürece Recep Tayyip Erdoğan başkan olamaz\" sözünü değerlendiren Kurtulmuş, \"İletişim stratejisi bakımından doğru ama siyaset olarak son derece yanlış açıklama\" dedi.

Abdülkadir Selvi\'nin \"Hangi açıdan doğru bir açıklama?\" sorusuna da yanıt veren Kurtulmuş, \"Bir cümle ile söyledi. Bu açıdan başarılı bir konuşma\" dedi. Numan Kurtulmuş konu hakkındaki görüşlerini şöyle sürdürdü:

\"İletişim stratejisi açısından doğru bir açıklama ama bir partinin başkanı kalkıp bunu söyleyemez. Biz müsade etmeyiz. Adama derler sen kim oluyorsun diye.\"

HDP\'nin barajı aşıp aşmayacağı ile ilgili soruları da yanıtlayan Kurtulmuş, HDP\'nin barajı aşamayacağını daha önce aldığı oy oranını alacağını söyledi.

Nerina Azad
Bu haber toplam: 2123 kişi tarafından görüldü.
Son Güncellenme:11:08:19
Bu gönderiye hiç yorum yapılmamış! İlk yorum yapan kişi olmak ister misin?
Nerina Azad
x