Risale-i Nur Talebeleri destekleyecekleri partiyi açıkladı

Güneydoğu ve Doğu Anadolu Bölgeleri Risale-i Nur Talebeleri Platformu 7 Haziran\'da yapılacak Genel seçimlerinde destekleyecekleri parti konusunda istişarelerde bulundular.

29.05.2015, Cum - 08:59 [ Güncellenme: 29.05.2015, Cum - 09:40 ]

Risale-i Nur Talebeleri destekleyecekleri partiyi açıkladı
Haberi Paylaş
Risale-i Nur Talebeleri ve müstakil Nurcu gruplardan oluşan “Güneydoğu ve Doğu Anadolu Bölgeleri Risale-i Nur Talebeleri Platformu” yaptığı iştişare toplantıları sonucunda 7 Haziran seçimlerinde AK Parti’ye destek verme kararı aldı.

Güneydoğu ve \"Doğu Anadolu Bölgeleri Risale-i Nur Talebeleri Platformu\" bugün kamuoyu ile paylaştığı açıklamada şu görüşleri dile getirdi:

Bu kararımızda Bediüzzaman\'ı rehber edindik

Türkiye Cumhuriyeti tarihinde görülmemiş bir tarzda, kamuoyunda temsil ettikleri ideolojileri ve görüntüleri zahiren çok farklı olmasına karşın, gerek dahilde ve gerekse hariçte bu kadar şer odaklarının can-ciğer ittihadı ve ittifakı içerisinde nihai derece hayati öneme sahip bir umumi seçime doğru gidiyoruz.

Mevcut siyasi vaziyet bakış-ı dikkate alınmadan yapılacak olan her bir değerlendirme, fevkalade yanlış kararlara varmayı beraberinde getirecektir.

Özellikle Nur Talebelerinin, tercihlerini ortaya koyarken, vakit ve zeminin ilcaatını dikkate almakla birlikte, Bediüzzaman\'ın bu hususlardaki aydınlatıcı ve kılavuz olan düsturlarını, bilinçaltı ezberlerden ve önyargılardan ırak, içten ve halis olarak ortaya koyma zarureti bedihidir.

Din, vatan ve milletin selameti için oyumuzu AKP\'ye vereceğiz

Önümüzdeki 7 Haziranda yapılacak olan seçimin

1. Bugüne kadar elde edilen -yukarıda sayılan- tüm bu ve bunun gibi birçok müsbet neticelerin korunması,

2. Ehl-i imanın hizmetleri için oluşturulan iklimin sürdürülmesi,

3. Ülkemizin bu hızlı yükseliş trendinin artarak devam etmesi,

4. Mahzun ve mazlum İslam Dünyası\'nın yegâne ümitlerinin kırılmaması ismine büyük önem taşıdığı düşüncesindeyiz.

Bütün bu sonuçları göz önüne getirip, büyük resime baktığımızda, Güneydoğu ve Doğu Anadolu Bölgeleri Risale-i Nur Talebeleri Platformu olarak; hiçbir şahsi, grup veya cemaat menfaati gözetmeden sadece ve sadece Din, Vatan ve Milletin selameti namına, yapılacak olan 7 Haziran 2015 Genel Seçiminde, Ak Parti\'yi destekleyeceğimizi kamuoyuna saygıyla bildiriyoruz.

Nerina Azad
Bu haber toplam: 10482 kişi tarafından görüldü.
Son Güncellenme:19:50:33
Bu gönderiye hiç yorum yapılmamış! İlk yorum yapan kişi olmak ister misin?
Nerina Azad
x