Musul'da 40 IŞİD'li öldürüldü

IŞİD\'le çatışmaların birkaç saat sürdüğünü söyleyem peşmerge komutanı, örgüte ağır bir darbe indirildiğini ve geri saldırının püskürtüldüğünü 40’tan fazla IŞİD’linin öldürüldüğünü Söyledi

30.01.2015, Cum - 13:49

Musul'da 40 IŞİD'li öldürüldü
Haberi Paylaş
IŞİD mensuplarının bu sabah Musul’un batısında yer alan ve stratejik öneme sahip olan Telafer- Musul yoluna gerçekleştirdiği saldırı Peşmerge Güçleri’nce püskürtüldü.

Peşmerge Güçleri’nden bir komutan, “Bu sabah saat 09:00 sıralarında, IŞİD mensupları, Musul’un Keske kavşağında Şındoxa, Kadisiye, Wa’iliye ve Tilerif köylerindeki peşmerge karargahlarına saldırdı” dedi.

Ağır çatışmaların birkaç saat sürdüğünü söyleyem peşmerge komutanı, örgüte ağır bir darbe indirildiğini ve geri saldırının püskürtüldüğünü söyledi.

Yüzbaşı Sami Bakırmani çatışmada, 40’tan fazla IŞİD’linin öldürüldüğünü söyle

Yüzbaşı Sami Bakırmani, Kadisiye ve Şındoxa köylerinde çatışmaların devam ettiğini ve 3 peşmergenin yaralandığını belirtti.

Bölgeden edinilen bilgilere göre, koalisyon güçlerine ait savaş uçakları IŞİD mevzilerine saldırı düzenlerken, bomba yüklü bir tanker patlatıldı.

Hava saldırısında çok sayıda IŞİD’linin etkisiz hale getirildiği, örgütün “Ebu Zehra” isimli emirinin de öldürüldüğü belirtildi.

Rudaw
Bu haber toplam: 3474 kişi tarafından görüldü.
Son Güncellenme:03:12:52
Bu gönderiye hiç yorum yapılmamış! İlk yorum yapan kişi olmak ister misin?
Nerina Azad
x