Polisler, Hacı Lokman Birlik'in cenazesinin önünde poz vermişler!

Şırnak\'taki vahşetle ilgili yeni bilgiler ortaya çıkmaya devam ediyor. Ortaya çıkan yeni görüntülerde, özel harekat polislerinin karakol önünde Birlik\'in cenazesinin etrafında toplu poz verdiği görüldü.

07.10.2015, Çar - 06:22

Polisler, Hacı Lokman Birlik'in cenazesinin önünde poz vermişler!
Haberi Paylaş

Şırnak\'taki vahşetin yeni görüntüleri ortaya çıktı. Birlik\'in cenazesinin sürüklenerek getirildiği Şehit Mehmet İşler Polis Karakolu\'nun önünde 30\'a yakın polisin Birlik\'in araca bağlı bedeninin fotoğraflarını çektiği görülüyor.

Polisler cenazenin önünde toplu poz da veriyor.

HDP Şırnak Milletvekili Leyla Birlik dün yaptığı bir açıklamada, kendisine gönderilen fotoğrafların birinde Hacı Birlik\'in cenazesi başında yüzleri açık onlarca polisin beklediğini belirtmişti. Leyla Birlik açıklamasında şunları dile getirmişti:

\"Roboski\'de de göndermişlerdi. Müfettişe gerek yok, bana gönderilen fotoğrafların birinde Hacı\'nın cansız bedeni başında bekleyen yüzleri açık onlarca polis var. Hiçbir şeyi gizlememişler zaten. Her şey ortada. Bu organize, örgütlü, çete vari, planlı bir olay. Hiçbir şey tesadüf değil. İçişleri Bakanı ve Şırnak Valisi\'nin meşruiyeti kalmamıştır.\"

Hasekê’de 2 ayrı intihar saldırısı: Ölü ve yaralılar var Hasekê’de 2 ayrı intihar saldırısı: Ölü ve yaralılar var
Nerina Azad
Bu haber toplam: 4067 kişi tarafından görüldü.
Son Güncellenme:11:11:57
Bu gönderiye hiç yorum yapılmamış! İlk yorum yapan kişi olmak ister misin?
Nerina Azad
x