Şarkıcı Sibel Alaş: Şehitler ölür, Vatan da bölünür

Şarkıcı Sibel Alaş son günlerde artan olaylar sonrası Türk şehit cenazelerinde söylenen \'Şehitler ölmez, Vatan bölünmez\' sözüne atıfta bulunarak, bu sözün \'ezberletilmiş bir avuntu\' olduğunu savundu.

01.08.2015, Cts - 14:57

Şarkıcı Sibel Alaş: Şehitler ölür, Vatan da bölünür
Haberi Paylaş

Alaş\'ın resmi Twitter hesabından attığı tweetlerde “Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez!” sloganının “ezberletilmiş bir avuntu” olduğu ve ateşin düştüğü yeri yaktığına vurguda bulundu.

“Başıma bir iş gelmeyecekse… Ya da gelecekse gelsin… Şehitler ölür, biraz daha sıkı çalışırsanız vatan da bölünür…”

“Nefret ediyorum ezberletilmiş avuntulardan. Ölmez dediğin şehidin anasına babasına çoluğuna çocuğuna sevdiğine sevdiceğine sor bir de... Başıma bir iş gelmeyecekse... Ya da gelecekse gelsin. Şehitler ölür biraz daha sıkı çalışırsanız vatan da bölünür.”

Sibel Alaş daha sonra Ahmet Davutoğlu’nun “Evlatlarımızı fedaya hazırız” sözlerinin manşet olarak kullanıldığı bir resmi paylaşarak üstüne, “Kimin evlatlarını feda etmeye hazırsınız? Sordunuz mu evlatlara, \"Feda edilmeye razı mısınız?\" @Ahmet_Davutoglu” diye sordu.

Sibel Alaş’ın bu paylaşımlarına sosyal medyada bilhassa aşırı milliyetçi kesimlerden yoğun tepkiler geldi.

Bu tepkiler üzerine Sibel Alaş iki yeni tweet atarak, tepkiler karşısında geri adım atmayacağını belirtti ve sözlerinin arkasında durdu:

“Zehirli mesajlar yağmış. Yorulmayın boşuna. Ne küfrünüzün kıymeti var nazarımda ne de tehdidinizin. Demirden korkan trene binmez yahu.”

“Son tahlilde azizim; sen ne kadar küfretsen de, tehdit savursan da, korkutmaya çalışsan da ben \"eyvallah\" demeyeceğim evlatların ölmesine…”

\"\"

\"\"

\"\"

Nerina Azad
Bu haber toplam: 4657 kişi tarafından görüldü.
Son Güncellenme:14:31:54
Bu gönderiye hiç yorum yapılmamış! İlk yorum yapan kişi olmak ister misin?
Nerina Azad
x