Bahçeli, AKP ile CHP'yi PKK'ye karşı savaşa davet etti

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Twitter’dan AKP ve CHP’ye mesaj gönderdi. AKP ve CHP’den bir an önce hükümeti kurmalarını ve PKK’ye karşı savaşı tırmandırmalarını isteyen Bahçeli, bugün bir açıklama yapan “Akil Adamlar”ın da Kandil’den talimat aldığını öne sürdü.

01.08.2015, Cts - 20:40

Bahçeli, AKP ile CHP'yi PKK'ye karşı savaşa davet etti
Haberi Paylaş

Bahçeli, “Bu akşam tüm önyargılardan arınarak, tüm siyasi ve ideolojik aidiyetleri beklemeye alarak düşünelim, ülkemizin halini göz önüne getirelim” diye başladığı mesajlarını, AKP’nin Akil Adamlar Heyeti’ni sert sözlerle eleştirerek sürdürdü.

MHP lideri, “Uzun bir süre önce sormuştum; bu 63’lükler, bu 12 kötü adam nerededir; niçin konuşmazlar, niçin fikir ve görüş paylaşmazlar diye. Bugünkü ihanet gösterine 25 kişinin çağrılıp 10’nun katıldığı ve 20’sinin de imza verdiği sözde akil azınlığa anlaşılan PKK’dan emir geldi. HDP’nin kirli tebligatı, Kandil’in kanlı ihbarnamesi, İmralı’nın küflü davetiyle toplanan bir avuç ucube akil millete adeta rest çekti. ktidarın içine yuvalanmış işbirlikçi çeteler sayıları 63’den 20’ye inmiş akıl tutulmasıyla malul şahsıları görülen o ki, harekete geçirmiş. Şu pişkinliğe bakın; derhal silahlar susmalıymış, mutlak çatışmasızlık olmalı, taraflar arasında diyalog kurulmalıymış. Ah akılsızlar ah!” diye devam etti.

Bahçeli\'den, AKP ve CHP\'ye: Oyalanmayın

Bahçeli, koalisyon görüşmeleriyle ilgili AKP ve CHP’ye seslenerek sürdürdüğü mesajlarında, kurulacak olası koalisyon hükümetine misyon da biçti.

MHP Genel Başkanı, “Artık, AKP ile CHP zamana oynamayı bırakmalı, top çevirmeyi terk etmeli, derhal ve çok acil koalisyonu kurup Türkiye’nin önünü açmalıdır. Buhrandan buhrana yuvarlanmamızın, huzur ve sükûnet bulamayışımızın derinlik ve genişlik kazandığı bu şartlarda kimse ipe un sermemelidir. AKP ve CHP’ye diyorum; oyalanmayın, savsaklamayın; buyurun hükümeti kurun ve terörün kökünü kazıyana kadar da mücadele edin” diye yazdı.

Nerina Azad
Bu haber toplam: 3271 kişi tarafından görüldü.
Son Güncellenme:16:19:08
Bu gönderiye hiç yorum yapılmamış! İlk yorum yapan kişi olmak ister misin?
Nerina Azad
x