Kürt şarkıcı, IŞİD'e müzikle 'kafa tutuyor'

Kürt asıllı 27 yaşındaki şarkıcı Helly Luv\'ın, Kürt güçlerinin IŞİD\'le savaşının konu alındığı Revolution (Devrim) isimli şarkısının klibi YouTube\'da beş milyon kez tıklandı.

24.05.2016, Sal - 19:41

Haberi Paylaş

IŞİD\'in \'arananlar listesi\'ndeki pop müzik şarkıcısı Helly Luv\'ın olay yaratan Revolution şarkısının klibi YouTube\'da beş milyon kez tıklandığı gibi, son günlerde sosyal medyada yoğun ilgi odağı oldu.

Musul\'da IŞİD ile Peşmerge Güçlerinin savaştığı bölgede çekilen klipte, direnme çağrısı yapılıyor. Luv\'ın çekimler sırasında IŞİD\'e tank topu attığı klipte şu ifadeler yer alıyor:

\"Direnin, biz biriz, hep birlikte başa çıkabiliriz, karanlık bizi yenemez. Bu bir devrim, savaşmaya devam edeceğiz, tüm dünya insanları korkmayın, birleşin ve onlara burada olduğumuzu gösterin.\"

Çekimler, IŞİD mevzilerinden gelen kurşunlar nedeniyle defalarca durdurulmasına rağmen, Luv, gençliğinde bir Peşmerge olan annesinin ricası nedeniyle klibi tamamladı ve mesajlarını tüm dünyaya duyurdu.

Sunday Times\'a konuşan Luv \"Orada hayatın normale dönmeyeceğini biliyorum, önemli olan bu insanları hep birlikte durdurabileceğimiz yönündeki mesajını dünyaya vermekti\" ifadelerini kullandı.

Klibin yayınlanmasından bu yana tehditler alan Luv, NBC\'ye verdiği mülakatta da, \"Hayatım risk altında, ancak mesajımı milyonlarca insana ulaştırabiliyorum. Bu bir onurdur\" dedi.



sputnik
Bu haber toplam: 37097 kişi tarafından görüldü.
Son Güncellenme:12:09:28
Bu gönderiye hiç yorum yapılmamış! İlk yorum yapan kişi olmak ister misin?
Nerina Azad
x