Davutoğlu: Kürtlerin baraj sorunu yok

Davutoğlu, bugün HDP\'ye destek verdiğini açıklayan bir gurup aydına sert tepki gösterdi. Davutoğlu ayrıca, \'Kürtlerin baraj sorunu yok, HDP\'nin baraj sorunu var\' dedi.

27.05.2015, Çar - 14:17

Davutoğlu: Kürtlerin baraj sorunu yok
Haberi Paylaş
Başbakan Ahmet Davutoğlu, 7 Haziran seçimleri kapsamında partisinin Batman mitinginde konuştu.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, bugün HDP\'ye destek verdiğini açıklayan bir gurup aydına sert tepki gösterdi. Davutoğlu ayrıca, \'Kürtlerin baraj sorunu yok, HDP\'nin baraj sorunu var\' dedi.

Davutoğlu\'nun açıklamalarından satırbaşları:

Ermeni Diasporası da HDP\'ye destek çağrısı yaptı. Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim. HDP, CHP, MHP, Ermeni Diasporası, DHKP-C, Paralel Yapı hepsi bir araya gelmiş AK Parti\'yi hedef alıyorlar. Çünkü AK Parti barış istiyor. Çünkü AK Parti Kürtçe\'yi serbest kıldı.

\"SEÇİM SONUCU NE OLURSA OLSUN TAVİZ VERMEYİZ\"

Seçim sonuçları ne olursa olsun size söz veriyorum hiçbir şekilde çözüm sürecinden taviz vermeyeceğiz. Ama muhatabımız millettir. Şimdi burada çıkıp barajı geçemezsek kan gövdeyi götürür diyenlere sesleniyorum. Nihai karar millete aittir.

\"GÜYA BİR GURUP AYDIN...\"

Güya bir gurup aydın bugün HDP\'ye destek açıklaması yaptı. HDP\'ye yapılan saldırılar kaygı vericidir diyorlar. Aydın olmak AK Parti\'ye yapılan saldırıyı da kınamayı gerektirmez mi? Şimdi buradan o aydınlara sesleniyorum neden demokrasi\'nin olduğu yerde silah olmaz diye açıklama yapmıyorsunuz?

\"KÜRTLERİN BARAJ SORUNU YOK\"

Kürtlerin baraj sorunu yok, baraj sorunu HDP\'nin. Çünkü Türkleri de Kürtleri de Arapları da temsil eden AK Parti var. Kürtlerin baraj sorunu yok ama HDP\'nin baraj sorunu var. Ne barajı biliyor musunuz? korku barajı, terör barajı var.

Nerina Azad
Bu haber toplam: 2668 kişi tarafından görüldü.
Son Güncellenme:13:15:33
Bu gönderiye hiç yorum yapılmamış! İlk yorum yapan kişi olmak ister misin?
Nerina Azad
x