Erdoğan: İspat etsinler, ben bu makamda durmam!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin IŞİD’ten petrol aldığı iddiaları karşısında, \'Böyle bir şey ispat edildiği anda Cumhurbaşkanlığı makamında durmayacağını\" vurgulayarak Putin\'e \"Sen o makamda durur musun?\' şeklinde soru yöneltti.

30.11.2015, Pts - 19:53

Erdoğan: İspat etsinler, ben bu makamda durmam!
Haberi Paylaş

BM İklim Değişikliği için Paris’te bulunan Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Türkiye’nin IŞİD’ten petrol aldığı iddiaları üzerine, \"Türkiye DAİŞ’ten petrol alıyor yakıştırması ahlaki değil. İftiralarla bunlar yürümez. Burada çok çok iddialı bir şey de ortaya koyarım. Biz petrol kaçakçılığını yapanları enseleriz. İspat edilirse ben bu makamda durmam! Putin’e de bunu soruyorum: Sen o makamda durur musun?\" diye konuştu.

Rusya\'dan yapılan açıklamalara bir tepki verip vermeyecekleri yönündeki soruya da Erdoğan, \"Biraz sabırlı olalım. Biz duygusal davranmayalım. Bütün bunların hepsini görelim. Eteklerde ne kadar taş varsa dökülsün, ondan sonra bizde de varsa birikmiş taşlar, biz de dökmeye başlarız\" sözleriyle yanıt verdi.

ABD'den Demokratik Suriye Güçlerine İkinci Silah Yardımı ABD'den Demokratik Suriye Güçlerine İkinci Silah Yardımı
Nerina Azad
Bu haber toplam: 3484 kişi tarafından görüldü.
Son Güncellenme:21:38:31
Bu gönderiye hiç yorum yapılmamış! İlk yorum yapan kişi olmak ister misin?
Nerina Azad
x