Sıradaki isim Hakan Fidan mı?

Türkiye\'nin başkenti Ankara\'da bugün bir kritik görüşme daha var. MİT Müsteşarı Hakan Fidan saat 16.00\'da Beştepe\'ye çıkıyor. Ankara kulisleri sırada Hakan Fidan var iddiası ile çalkalanıyor.

05.05.2016, Per - 12:21

Sıradaki isim Hakan Fidan mı?
Haberi Paylaş

AK Parti\'de taşlar yerinden oynadı. Ankara yeni söylentilerle çalkalanıyor. İddiaya göre Hakan Fidan\'ın da MİT Müsteşarlığı koltuğu sallantıda.

Türkiye başkenti Ankara\'da bugün \'olağan\' olan ancak son yaşanan gelişmelerle \'olağanüstü\' olarak görülen bir randevu var. Bu randevu Beştepe\'de gerçekleşecek.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan saat 16.00\'da MİT Müsteşarı Hakan Fidan ile görüşecek. Görüşme Erdoğan\'ın perşembe günü devlet yöneticileri ile gerçekleştirdiği olağan görüşmelerden biri. Ancak yaşanan son gelişmeler sebebiyle bu kez görüşme pek de olağan bulunmuyor. Ahmet Davutoğlu dün Beştepe\'den koltuğunu kaybetmiş olarak inince sıra Hakan Fidan da yorumları yapılıyor.

Ankara kulislerinde Hakan Fidan\'ın Davutoğlu ile olan yakın ilişkisine dikkat çekiliyor. Fidan hatırlanacağı gibi Davutoğlu tarafından vekil adayı yapılmıştı. Erdoğan bu karara sert çıkınca atınca da Hakan Fidan adaylığını geri çekip MİT\'in başına dönmüştü. O günden beri Hakan Fidan\'ın Beştepe nazarında \'güven\' kaybettiği söyleniyor.

Nerina Azad
Bu haber toplam: 6577 kişi tarafından görüldü.
Son Güncellenme:01:04:42
Bu gönderiye hiç yorum yapılmamış! İlk yorum yapan kişi olmak ister misin?
Nerina Azad
x